luni, 8 martie 2010

Noi...adolescientii!


Suntem eroi ai timpurilor necunoscute, ne aventuram in anturaje dubioase, ne luptam in fiecare zi cu fumul de tigara si cu berea. Ne luptam in fiecare zi cu sentimente tulburatoare si cu ganduri profunde. Pentru noi ziua are 25 de ore. Ne plimbam prin acelasi parc, frecventam acelasi bar in fiecare weekend, aceleasi strazi, acelasi culoar ...etajul 1 al liceului Ion Kalinderu. Noi ne straduim sa gasim drumul cel mai scurt spre scoala si drumul cel mai lung spre casa. Ascultam muzica vietii. Alegem sa credem sau sa nu credem.Eu colorez totul din jurul vostru ca sa va vad bucurandu-va de albastrul cerului si de iarba verde.Stim sa zambim cu jumatate de gura, stim sa ziceam "DA" cu jumatate de gura.
Ne pricepem sa simbolizam printr-un singur cuvant un univers!Stim sa sarutam doar pe o buza, sa privim in gol la orele de mate..sa ne gandim "ce tare a fost aseara in medius"
Hmmm .. noi ...
Noi am ajuns sa refuzam vehement invataturile celor din generatiile anterioare, ne croim in fiecare zi cate un drum si uitam sa ne intoarcem acasa, uitam de tot..!
Fiecare in felul lui incearca sa porneasca o noua revolutie, pacat ca va fi una care, oricum nu va schimba nimic!Vom fi tot noi, aceia care evolueaza spre distractie, tutun, alcool!...Te-ai uitat vreodata in jurul tau?...NU....ei bine uita-te acum!..Vezi acei oameni? Ei sunt obositi de energia ta. Si stii de ce?
Pentru ca NOI am ajuns sa fim generatia cuvintelor de trei litere, la fel cum am ajuns sa fim generatia miilor de culori si miliardelor de sunete. Suntem dependenti de haos, de droguri. Stii ce suntem noi?
NOI suntem stapanii timpurilor noastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu